Насичені творчістю та успіхами канікули у Дитячій музичній школі №5 ім. М.А. Римського-Корсакова

Поки вся країна застигала в очікуванні невідомого майбутнього через карантин, а освітня сфера передчуває неминучі зміни, можна просто добре робити свою роботу і мати в ній успіхи. Такого принципу дотримуються учні Дитячої музичної школи №5 ім. Римського-Корсакова та їхні педагоги, які взяли участь у різноманітних конкурсах на канікулах влітку 2020 року.

Так, на Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Art Waves» у номінації «театральне мистецтво» у другій віковій категорії лауреатом І премії стала Анастасія Мацегора. На міжнародному фестивалі “Зоряний берег” Таран Марія отримала 1 місце (викладач – М.П. Крамаренко).

Іван Рудаков (викладач – Т.В. Нецвітай) показав високі результати у двох випробуваннях. На Дистанційному міжнародному багатожанровому  онлайн фестивалі-конкурсі «Samocvity-On Line» (25-30 червня) у молодшій віковій групі в жанрі «фортепіано» учень отримав І місце, а на Міжнародному музичному конкурсі «Ямаха запрошує», що відбувся в Києві за сприяння Міжнародного благодійного фонду «Музика для всіх», він став лауреатом ІІ премії.

На дистанційному Міжнародному фестивалі-конкурсі «Гітарні дні на озері Веленце», що відбувся в Угорщині, учні викладача О.О. Савенко отримали значні перемоги: Ярослава Косілова – золотий призер, Семен Ткаченко і Тимур Нурієв – бронзові призери.

На Першому дистанційному Всеукраїнському багатожанровому фестивалі-конкурсі дитячої та юнацької творчості «Формат.UA», що відбувся 15-17 червня 2020 р., лауреатом ІІ ступеня у середній віковій категорії стала Ганна Сухова в номінації «кларнет» (викладач – К.В. Тимофєєв, концертмейстер – Д.О. Шепелєва).

На І відкритому регіональному дистанційному конкурсі фортепіанної музики «AURORA», що відбувся 20 червня, дипломантом став Гончаренко Георгій (викладач Л.Ємельянова); Приходько Іван посів 4 місце, Онищенко Ксенія — сертифікат учасника (викладач.Л.Васильєва).

Вітаємо наших переможців!

ДМШ №5 Лауреат 1
ДМШ №5 Лауреат 2
ДМШ №5 Лауреат 3
ДМШ №5 Лауреат 4
ДМШ №5 Лауреат 5
ДМШ №5 Лауреат 8
ДМШ №5 Лауреат 7
ДМШ №5 Лауреат 6

Оксана Стогній, к. філол. н.

Департамент культури Харківської міської ради, Дитяча музична школа №5, лауреат