ІІ Відкритий конкурс театрально-сценічного мистецтва малих форм серед шкіл естетичного виховання «ЛЕТИ!»

З 25 по 27 жовтня 2019 року у Школі сучасних театрально-сценічних напрямів (вул. Амосовва, 7а) відбудеться ІІ Відкритий конкурс театрально-сценічного мистецтва малих форм серед шкіл естетичного виховання «ЛЕТИ!».

Конкурс «ЛЕТИ!» об’єднує в собі 6 номінацій: «Малі театральні форми», «Хореографія», «Вокал», «Кіно-, телемистецтво», «Мультиплікація», «Сценографія», у кожній з яких окрема колегія журі, яке складається з видатних діячів культури та мистецтва, викладачів профільних вищих навчальних закладів.

Цього року до організаційного комітету надійшло більше 170 заявок. У конкурсі беруть участь близько 450 учасників віком від 6 до 18 років. Серед них солісти та колективи з мистецьких шкіл міста Харкова, області та міста Дніпро.

Довідка: Вперше Відкритий конкурс «ЛЕТИ!» пройшов у 2018 році. Засновник і організатор конкурсу – комунальний початковий спеціалізований мистецький заклад «Школа сучасних театрально-сценічних напрямів» за підтримки Департаменту культури Харківської міської ради. Партнер конкурсу – Харківський на­ціональний університет мистецтв ім. І.П. Котляревського.

Детальніше: http://www.artschool.kharkov.ua

Департамент культури Харківської міської ради, конкурс, школа мистецтв