Театралізований концерт «На свято Миколая в небі зіронька палає!» у Муніципальному центрі культури та аматорського мистецтва

19 грудня 2019 року Муніципальний центр культури та аматорського мистецтва (Палац культури Основ’янського району м. Харкова , майдан Небесної сотні, 19А) гостинно зустрічав юних глядачів на своєму казковому дійстві «На святого Миколая в небі зіронька палає!» Понад 600 дітлахів, переважно дітей пільгового контингенту, змогли поринути у передноворічне диво разом з казковими персонажами: Янголятами, Чемними дітками, Розбишаками та, звичайно, Святим Миколаєм! Гостями заходу стали родини воїнів-інтернаціоналістів, багатодітні та малозабезпечені родини, школярі та батьки учасників колективів художньої самодіяльності Палацу культури.

Палац культури перетворився на зимовий казковий палац. Дітей та дорослих очікувало багато приємних сюрпризів: яскраві фотозони, прикрашена найкрасивіша новорічна ялинка, а у вітрині Палацу культури навіть створено казкову новорічну інсталяцію із засніженими будиночками, маленькими пінгвінами, що катаються з льодяника та різноманітними новорічними замальовками. Детальніше тут.

Святий Миколай усім неслухняним і нечемним діткам роздав різочки, а гарним і слухняним – пообіцяв покласти під подушки солодкі подаруночки.

Голова адміністрації Основ’янського району, депутат Харківської міської ради Ганна Головчанська організувала солодкі сюрпризи для всіх дітей-артистів та дітлахів, що були присутні у глядацькій залі.

ПК Основ Миколай 191219 7
ПК Основ Миколай 191219 6
ПК Основ Миколай 191219 5
ПК Основ Миколай 191219 3
ПК Основ Миколай 191219 2
ПК Основ Миколай 191219 1
ПК Основ Миколай 191219 8
ПК Основ Миколай 191219 9

Департамент культури Харківської міської ради, муніципальний центр культури та аматорського мистецтва, новорічні заходи