Щиро вітаємо всіх робітників бібліотек із професійним святом духовності, мудрості та знань – Всеукраїнським днем бібліотек!

Дорогі колеги!

Традиційно у світлий день Віри, Надії, Любові та матері їх Софі ми відзначаємо наше з вами професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек.

Департамент культури Харківської міської ради щиро вітає із професійним святом – святом духовності, мудрості й знань всіх робітників бібліотечної справи, людей, які присвятили своє життя просвітницькій ниві. Бажаємо вам творчого завзяття, нових успіхів у благородній праці на теренах розбудови української культури, освіти, науки й духовності, невпинного зростання читацького інтересу до книги, інформації. Наснаги вам, творчого натхнення, міцного здоров’я, добробуту, нових професійних звершень, яскравих ідей і цікавих проектів! І нехай у ваших серцях завжди живуть віра, надія і любов!

Разом із нами бібліотечне свято відзначає й численний загал читачів та користувачів бібліотек Харкова. Дякуємо їм за вірність і жагу до знань, пошуків та відкриттів!