Перемога команди Дитячої школи мистецтв №6 на обласному турнірі з чирлідингу «Loco dance winter cup 2020»

Завершився відкритий обласний турнір з чирлідингу “Loco Dance Winter Cup 2020”, у якому брали участь 11 команд з Харкова, Харківської області й столична команда з Києва. Учні Дитячої школи мистецтв №6 вибороли на цьому престижному змаганні дев’ять нагород.

35 учениць хореографічного відділення школи змагалися в 9-ти номінаціях. Результати виступів юних аматорів чирлідингу захоплюють: талановиті дівчатка зайняли друге місце у двох номінаціях, а в семи номінаціях вони були визнані кращими, посівши перше місце.

Турнір «Loco Dance Winter Cup 2020», за оцінкою учнів і педагогів, став для них прекрасною подією, що завершила перше півріччя 2020-2021 навчального року. В умовах карантинних обмежень змагання проходили без глядачів, а приїзд і виступи команд були розведені в часі. Важливо, що свято краси та спорту відбулося і всі його учасники отримали море позитивних емоцій.

Грудень видався для наших хореографів дуже насиченим і цікавим. Позаду здача контрольних заходів та успішний виступ на обласному турнірі. А наразі учні хореографічного відділення проводять шкільний фестиваль по чирлідингу «Cheer Dance Fest» та готуються до участі в Онлайн Кубку України з чирлідингу.

Вітаємо із заслуженою перемогою й бажаємо нових досягнень!

IMG 7558
IMG 7449

Департамент культури Харківської міської ради, дитяча школа мистецтв №6, чирлідинг