Калейдоскоп бібліотечних справ: Кращі заходи бібліотек Індустріального району у січні 2021 р.

У Центральній бібліотеці ім. А.П. Чехова (вул. Миру, 20) з початку січня відбулися розважальні заходи з нагоди Нового Року та Різдва «Свята крокують, дива дарують!». Адже саме ці свята завжди дарують здійснення найзаповітніших бажань, чудові подарунки, а головне особливу, неповторну атмосферу, чарівний настрій та багато позитивних емоцій. Нехай чарівний світ бібліотеки подарує всім в Новому році безліч цікавих виставок, незабутніх творчіх зустрічей та знайомство з новими талантами. Всі заходи проводяться з урахуванням протиепідемічних вимог .

https://www.facebook.com/BibliotekaChekhova/videos/2884088761869389

Впродовж січня в «Різдвяному кінозалі» Центральної бібліотеки ім. А.П. Чехова (вул. Миру, 20) демонструвалися мультфільми для дитлахів: «Дванадцать місяців», «Клаус», Снігова королева

6 січня у Центральній дитячій бібліотеці (пр. Індустріальний, 22) проведена онлайн-виставка до Різдва Христового «Божа зірка золота землю освітила!», а 19 січня відбулася онлайн-новорічна екскурсія Центральною дитячою бібліотекою

 

У січні бібліотека-філія № 15 для дітей (вул. Бекетова, 10) радо приймала на гостини колядників. На літературні святки «Йде Різдво до кожної хати» завітали підопічні територіального центру Індустріального району, члени бібліотечного клубу за інтересами «Зв’язок поколінь: «Від джерел – до майбуття» та юні любителі читання. Лунали українські народні колядки й щедрівки.

5 січня у бібліотеці сімейного читання № 40 (вул. Плиткова, 19) утворився святковий балаганчик «Прийшли щедрувати до вашої хати!».

5 січня у бібліотеці-філії № 28 для дітей (вул. Верстатобудівна, 2) проведено майстер-клас з виготовлення іграшки з вати «Символ року 2021 Бичок».

З 6 січня у бібліотеці сімейного читання № 40 (вул. Плиткова, 19) стартували відеоуроки з прикладної творчості для дорослих і дітей «Школа рукоділля: декоративна ялинка».

Ббібліотека сімейного читання № 27 (вул. Зубарєва, 33) спільно з Дитячою музичною школою № 11 започаткувала проект «Чарівна мелодія книг», в рамках якого читачі мають можливість познайомитись з книжковими цікавинками та з талановитими вихованцями школи

11 січня бібліотекою-філією № 28 для дітей (вул. Верстатобудівна, 2) демонструвалася відеовиставка дитячих малюнків «Новорічна казка», в якій взяли участь діти різного віку.

12 січня бібліотекою-філією № 28 для дітей (вул. Верстатобудівна, 2) започатковано серію аудіоказок для молодшої аудиторії «За щучим велінням».

17 січня пройшов онлайн майстер-клас з виготовлення народної ігрової ляльки-мотанки «Кулачник».

20 січня бібліотека сімейного читання № 27 (вул. Зубарєва, 33) представила відеовиставку робіт Дмитра Тихова «Зимові пейзажі», талановитого художника та читача бібліотеки

Департамент культури Харківської міської ради, ЦБС Індустріального