Звітний концерт зразкового ансамблю танцю «Мрія»

30 березня відбувся звітний концерт зразкового ансамблю танцю «Мрія» комунального закладу культури «Муніципальний центр культури та аматорського мистецтва» з нагоди підтвердження почесного звання.

Керівники ансамблю – Людмила Бартош і Світлана Гончаренко.

Зразковий ансамбль танцю «Мрія» самобутній, яскравий колектив, відомий не тільки в рідному місті, а й поза його межами. Колектив розпочав свою роботу як хореографічна студія при народному ансамблі танцю «Промінь» Палацу культури «Металіст» у 1988 році. З січня 2012 року по теперішній час зразковий ансамбль танцю «Мрія» працює на базі КЗК «Муніципальний центр культури та аматорського мистецтва». Ансамбль користується популярністю у глядачів, його концерти проходять з незмінним успіхом. Кожен танець цього колективу наповнює глядачів почуттями гармонії і прекрасним настроєм, заворожує людські серця і душі. Колектив є Лауреатом міжнародних, Всеукраїнських, міських фестивалів-конкурсів хореографічної творчості. За всю історію існування колективу в архіві ансамблю понад 40 перемог на різноманітних конкурсах, де учасники ансамблю займали призові місця.

Атестаційна комісія у складі: заслуженого діяча мистецтв України Ірини Миколаївни Кощавець, заслуженого працівника культури України Олени Іванівни Ковалівської, заслуженого тренера України Петра Миколайовича Кизіма та заступника директора Департаменту культури Харківської міської ради Тетяни Василівни Мараховської високо оцінила роботу колективу і одноголосно проголосувала за підтвердження почесного звання «зразковий аматорський колектив України».

Гості і глядачі цього творчого вечора в захваті аплодували чарівним учасницям ансамблю «Мрія», а на згадку про цей концерт залишилися яскраві фото та емоції.

Мрія 1 2021 04 05
Мрія 2 2021 04 05
Мрія 3 2021 04 05
Мрія 6 2021 04 05
Мрія 7 2021 04 05
Мрія 8 2021 04 05
Мрія 9 2021 04 05

Департамент культури Харківської міської ради, зразковий ансамбль танцю «Мрія», концерт, муніципальний центр культури та аматорського мистецтва