Викладачі Дитячої школи мистецтв №6 презентували авторські збірки музичних творів

Днями у Дитячій школи мистецтв №6 відбувся творчий вечір-концерт, на якому було презентовано авторська збірка музичних творів  викладачів школи  Дмитра Миколайовича Малого та Оксани Сергіївни Кузьміної. Прекрасна музика і блискуче виконання викликали багато позитивних почуттів та відкрили нові грані творчості викладачів їх учням та колегам.  Учасників творчої події тепло привітала директор школи, заслужений працівник культури Валентина Олександрівна Сальникова. Переглянути концерт можна тут ,

У збірку ввійшли  33 твори для фортепіано, що створювалися Дмитром Малим  впродовж декількох років. Альбом  складається з трьох частин – для молодших, середніх та старших класів, до нього входять п’єси «Арія», «За моїм вікном», «Вальс метеликів», «Сріблясті гармонії», «Мрія», «Янголи небесні», «Вокаліз», «Дзвони» та інші. Як зазначає Дмитро Миколайович, його учні вже виконували твори з цього альбому, до речі, деякі з них були створені саме для них (інколи впродовж занять).

Оксана Кузьміна представила 8 п’єс для вокалу з фортепіано, адресованих юним вокалістам – учням молодших класів.  Цикл п’єс  Оксани Кузьміної натхненно та артистично виконала завідувачка вокального відділу ДШМ №6 Марина Віталіївна Бражник.

Чудовий вечір-концерт надав змогу учням школи долучитися до творчості своїх наставників та насолодитися красою музики й вокалу, а викладачам – поділитися своїм доробком з глядацькою аудиторією, відчути її захоплення, а відтак – отримати позитивні імпульси, що додають снаги та натхнення. Переглянути найкращі моменти  концерту тут

Дмитро Малий – професійний композитор, лауреат міжнародних конкурсів композиторів в Україні, США та Австрії, президентський стипендіат, член Луганського осередку спілки композиторів у Харкові,  викладач кафедри композиції та інструментування Харківського національного університету мистецтв імені І.П. Котляревського, викладач фортепіанного відділу Дитячої школи мистецтв №6. Для творів композитора характерна мелодійність та образність, вони викликають зацікавленість та знаходять відгук у юних музикантів.

Оксана Кузьмина – завідувачка фортепіанного та концертмейстерського відділів Дитячої школи мистецтв №6,  лауреат численних престижних творчих конкурсів. З 1993 року займається педагогічною діяльністю (з 2014 року – у колективі нашої школи), є активною учасницею шкільних творчих проєктів. Перший досвід композиторської діяльності вона набула ще за часів навчання у Донецькій державній музичній академії ім. С.С. Прокоф’єва.

 K8A0880
 K8A0871
 K8A0834
 K8A0823
 K8A0690
 K8A0677
 K8A0781
 K8A0851 л

авторська збірка творів, Департамент культури Харківської міської ради, дитяча школа мистецтв №6, концерт