У День космонавтики завершився Конкурс дитячої та юнацької творчості “Харків космічний – місто мрій”

12 квітня в залі Харківського Планетарію відбулося урочисте нагородження переможців І Конкурсу дитячої та юнацької творчості “Харків космічний – місто мрій” присвяченому Всесвітньому дню авіації і космонавтики. У конкурсі взяли участь понад 130 дітей з Харкова та області, міст Мелітополь та Сєвєродонецьк у віці від 4 до 18 років. Всім учасникам-фіналистам були вручені дипломи. Призери конкурсу були нагороджені дипломами та медалями, а також солодкими подарунками та квитками на вистави в кращі театри нашого міста. Гран-прі отримали юні художники із міста Сєвєродонецьк Луганської області.

Конкурс проводився вперше, за ініціативою комунального закладу культури «Підлітковий клуб «Ровесник», співорганізаторами конкурсу стали Харківський планетарій ім Ю.О. Гагаріна, громадська організація” Ми разом”.

Вітаємо всіх учасників І Конкурсу дитячої та юнацької творчості “Харків космічний – місто мрій”. Бажаємо подальших успіхів у розвитку своєї творчості і нових ідей.

Дякуємо всім поважним партнерам, що підтримали розвиток дитячої творчості у місті Харкові та надали свої спеціальні призи для заохочення юних художників, а саме: Харківському національному академічному театру опери та балету імені М.В. Лисенка, Харківському державному академічному театру ляльок імені В.А. Афанасьєва, Харківському Державному академічному драматичному театру ім. Т.Г.Шевченка, Харківському академічному театру музичної комедії та Харківській бісквітній фабриці.

Департамент культури, конкурс, Харків